“Спілка забудівників” розбудовує самодостатні житлові комплекси в центрі Івано-Франківська


Компанія пропонує широкий вибір житла на первинному ринку, яке має безліч переваг у порівнянні з вторинним ринком.

 

Перше, що варто відзначити – це новітні технології та сучасний дизайн. Кожен будинок та квартира, яку ми пропонуємо, спроєктовані з урахуванням найсучасніших стандартів будівництва.

 

Первинне житло – це гарантія якості та відсутності потенційних проблем, які з часом можуть виникнути у старих будівлях. Важливо, що у новобудовах встановлені нові комунікації, а прибудинкова територія облаштована з урахуванням сучасного ландшафтного дизайну. Економічність – ще одна перевага житла на первинному ринку.

 

Придбання нової квартири дозволяє уникнути потенційних витрат на ремонт та модернізацію, які часто потрібні у вторинному житлі. Тут ви одразу облаштовуєте житло відповідно до своїх потреб та вподобань. Звідси випливає ще одна вагома перевага – можливість індивідуального планування.

 

Будучи першим власником, ви часто можете впливати на планування та дизайн вашого житла. Зазначимо, що завдяки 20-річному досвіду роботи ми створюємо оптимальні планування, які максимально підходять нашим покупцям. Підвищена енергоефективність.

 

Сучасні будівельні технології дозволяють створити енергоефективні об’єкти з низькими витратами на опалення, кондиціювання повітря та освітлення. А це своєю чергою дозволяє економити кошти на комунальних послугах та забезпечує комфортні умови перебування у квартирі.

 

Отже, нерухомість на первинному ринку є привабливим варіантом для тих, хто шукає сучасне та комфортне житло без зайвих турбот. Обирайте надійного забудовника – обирайте будівельну компанію “Спілка забудівників”!